Over Frontrunners

De Frontrunners Bijbelschool is onderdeel van de stichting Frontrunners. Frontrunners is een bediening onder leiding van Tom en Femke de Wal. Het verlangen van Frontrunners is om een generatie ‘frontrunners’ op te zien staan, een generatie die volledig voor God gaat. Een generatie die gaat rennen met de dingen van God. Dat is dan ook onze missie.

Missie: Een generatie oprichten die volledig voor God gaat.

We doen verschillende dingen om onze missie te realiseren. Zo spreken we in allerlei samenkomsten over de hele wereld, maar we houden ook onze eigen samenkomsten en trainingen. We hebben een sprekerscursus, Heilige Geest avonden (Revive), genezingscursus, etc. Nu is daar ook de Frontrunners Bijbelschool bijgekomen!

1 Kor 9:24 Weet u niet dat zij die in de renbaan lopen, allen wel lopen, maar dat slechts één de prijs ontvangt? Loop dan zo dat u die verkrijgt.

Over de Frontrunners Bijbelschool

Onze missie is om een generatie op te richten die volledig voor God gaat. Het oprichten bestaat zowel uit het bereiken als toerusten. Deze Bijbelschool is een manier om het toerusten vorm te geven. Tom de Wal is als docent betrokken bij meerdere Bijbelscholen en hij heeft eerder ook een fysieke Bijbelschool opgezet voor een gemeente. Eind 2016 ontstond het verlangen om nog meer, en nog effectiever mensen toe te rusten. Het idee kwam om een digitale Bijbelschool op te zetten die voor iedereen gratis te volgen is. Op deze manier kan iedereen een Bijbelschool volgen. Niemand wordt beperkt door tijd of geld. Je kan alle lessen volgen op je eigen tijd, zonder kosten. Natuurlijk waarderen we het als mensen ons financieel steunen maar dit is absoluut geen vereiste om de Bijbelschool te volgen. We begonnen met het schetsen van een onderwijsprogramma. De Bijbelschool bestaat uit twee ‘tracks’:

Track 1: Een leerprogramma van 45 lessen die een stevig fundament neerzet in je leven. Allerlei onderwerpen worden hierin behandeld die essentieel zijn voor je christenleven.
Track 2: Verdiepingen. Naast Track 1 kunnen mensen er voor kiezen om verdiepingen te volgen. Deze verdiepingen zoomen in op verschillende onderwerpen en behandelen meerdere lessen over hetzelfde onderwerp. Er zijn verdiepingen over genezing, geloof, voorziening, vijfvoudige bediening, het Koninkrijk van God, vrouwen, jongeren, etc.

 

Na het maken van het onderwijsprogramma hebben we docenten benaderd en langs laten komen in onze studio. We hebben ontzettend veel uren onderwijs gemaakt, video’s geschoten en video’s bewerkt. Hier hebben we vervolgens deze website omheen gebouwd. Binnen een jaar was het hele project afgerond en is de Frontrunners Bijbelschool een feit!

Over Tom en Femke de Wal 

Nadat Tom tot geloof kwam door een Youth Alpha cursus, sloot hij zich aan bij een gemeente in de buurt. Binnen deze gemeente werd een stevig fundament gelegd voor zijn relatie met God. Na verloop van tijd werd hij een van de jeugdleiders binnen de gemeente. Zodoende begon Tom ook met spreken. Na een paar jaar werd hij benaderd door een andere gemeente of hij voor hen een jeugdwerk op wilde zetten. Daar is hij toen op ingegaan. Binnen korte tijd groeide dit jeugdwerk snel en droeg het werk veel vrucht. In die gemeente heeft Tom ook een Bijbelschool opgezet en is deel geweest van het leiderschap.

Tom en Femke hebben elkaar leren kennen in de kerk. Femke was daar actief binnen zowel het jeugdteam als het aanbiddingsteam. Later werd ze leider van de tieners.

 

Na verloop van tijd kregen Tom en Femke een relatie. Femke ervoer dat God haar eerst naar het buitenland riep om daar een Bijbelschool te volgen en heeft dit tijdens de verkeringstijd gedaan. Hierna zijn ze getrouwd.

Toen Tom en Femke trouwde sprak God over het starten van een eigen bediening om zodoende op veel meer plekken tot zegen te kunnen zijn. Na aanleiding hiervan werd Frontrunners gestart wat sinds september 2015 een feit is. Tom is fulltime met de stichting bezig en Femke helpt parttime mee. Meer over het team vind je hier. Hun hart is om mensen te toe te rusten om in hun bestemming te wandelen om het bovennatuurlijke weer terug in de kerk te brengen. Ze spreken in kerken, Bijbelscholen en jeugdmeetings in Nederland en in diverse anderen landen over de wereld. Wanneer ze niet op reis of aan het spreken zijn vinden ze hun thuis in een gemeente in Noord-Brabant. Als je hen wilt uitnodigen om te spreken kan dat via deze pagina.