Kies je eigen leerplan

Begin met leren en groei in je geloof op Bijbelschool.tv!

Het afstandonderwijs is toegankelijk voor iedereen die partner is van Frontrunners voor 25,- of meer per maand. Je zaait op deze manier in de bediening én daarmee kunt u de Bijbelschool volgen.

PARTNER

Vanaf 25,- euro (of meer) Heb je al een Bijbelschool account! Met dit account krijg je toegang tot de Parttime Bijbelschool jaar 1, Parttime Bijbelschool jaar 2, Logos (theologie) lessen en Voice of Faith onderwijs.

vanaf
€25,- per maand

1K+ PARTNER

Als 1K+ partner leg jij je er op toe om minimaal €1000 per jaar in Frontrunners te investeren. Dit helpt ons om steeds meer impact te maken en meer mensen te bereiken en toe te rusten. Daarnaast ontvang je van ons een aantal mooie extra's!

vanaf
€83,- per maand

BUSINESS PARTNER

Als Business partner kies je ervoor om vanuit je bedrijf een partnerschap aan te gaan. Als Business Partner krijg je toegang tot alle lessen en cursussen van Bijbelschool.tv. Daarnaast kun jij je aansluiten bij onze fysieke Business school.

vanaf
€250,- per maand

Parttime Bijbelschool jaar 1
Parttime Bijbelschool jaar 2
Logos (theologie) Bijbelschool
Voice Of Faith
Basis boekenpakket
Unieke extra lessen
Extra boekenpakket
Kingdom Business School
Business netwerk dagen
Ik start nu Ik start nu Ik start nu

1K PARTNER LEERPLAN

Ontvang toegang tot onze premium content van het onderwijs wat op Revive avonden, conferenties en meer beschikbaar is. Ook ontvangt u persoonlijke begeleiding om u te helpen bij het onderwijs.
Meer informatie

BUSINESS PARTNER LEERPLAN

Los uw bedrijfsproblemen op door hulp te krijgen van onze docenten uit het bedrijfsleven en netwerk met veel andere ondernemers.
Meer informatie
bijbelschool.tv - account leerplan - getuigenis sander afbeelding foto

Sander van Maastricht

Door het volgen van de Frontrunners bijbelschool heb ik een persoonlijke en stabiele relatie met God gekregen en ben ik enorm gegroeid in bijbelkennis. Bovendien heb ik door de bijbelschool ontdekt wat God in mijn leven wil gaan doen. Het praktische gedeelte van de bijbelschool heeft mij echt geactiveerd, waardoor ik nu uitstap in de gaven van de Geest en het bidden voor mensen. Deze bijbelschool heeft mijn leven veranderd.

bijbelschool.tv - account leerplan - getuigenis arjan en marjon - afbeelding-foto

Arjan & Marjon Quartel 

De Frontrunners bijbelscholen hebben ons hele leven veranderd.
Ons geestelijke leven is tot bloei gekomen, ons huwelijk is beter geworden, we hebben Gods stem leren verstaan en we hebben onze bestemming in het Koninkrijk van God ontdekt! Voorheen hadden we veel geloofsvragen, maar nu begrijpen we écht hoe dingen zitten. We hebben geleerd hoe we ons geloof kunnen gebruiken om Gods beloftes te ont­vangen en hoe we God kunnen betrekken in ons bedrijf.